KOSKEN BETONI­ELEMENTTI OY

Kosken Betonielementti Oy

Kosken Betonielementti Oy on betonielementtiteollisuuteen erikoistunut yritys.

Yrityksemme perustettiin vuonna 2008. Toiminta on kasvannut nousujohteisesti ja yrityksemme palvelee pienten rakennusliikkeiden lisäksi myös alan isompia toimijoita.

Valmistamme betonielementtejä rakennusliikkeiden sekä muiden yritysten tarpeisiin. Yrityksemme arvoja ovat rehellisyys, toimitusvarmuus sekä laatu.

Jotta pystyisimme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, meillä on jokaisella projektilla nimetty vastuuhenkilö, joka vetää projektin läpi mallielementistä loppuselvitykseen. Projektipäällikkö vastaa tuotteiden korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta. Aikataulumme pitää ja asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä valtatie 10 välittömässä läheisyydessä. Sijainti takaa helpot kuljetusyhteydet kaikkiin suuntiin. Yhtiömme kuuluu kolmen yrityksen yritysryppääseen. Muut yritykset ovat Ojarannan Rakennus Oy ja Rautanet Koski Oy. 

Yrityksellämme on

  • SFS-Inspecta Oy sertifiointi
  • ISO 9001 Laatujärjestelmä
  • CE-merkintä

Vahvaa alan kokemusta ja osaamista

Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ammattilaisista. Työntekijöillämme on vahva, pitkään kokemukseen perustava alan osaaminen ja tietotaito, jota kehitetään jatkuvasti.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatien 10 välittömässä läheisyydessä. Sijaintimme luo meille helpot kuljetusyhteydet asiakkaidemme työmaille, jotka sijaitsevat Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Satakunnassa, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Toimivat betoni­elementtien tuotanto­ratkaisut

Toimitilamme on suunniteltu ja rakennettu betonielementtien valmistusta varten. Käytössämme on 5200 m2 lämmintä hallitilaa kahdessa erillisessä hallissa. Tuotantolaitteistomme sekä kuljetuskalustomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Elementtien valmistuspöytäämme ovat yhteisalaltaan 735 m2, ja suurimmat pöytämme ovat kooltaan 13 m x 5 m. Uudet, hyväkuntoiset elementtipöydät takaavat valmistettavien tuotteiden suoruuden ja mittatarkkuuden. Meillä on myös erillinen betoniasema väribetonin valmistusta varten.

Korkealaatuinen toimintamme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n valvonnan piiriin ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Hyvien työntekijöidemme ja nykyaikaisten valmistusmenetelmiemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme – rakennusliikkeille, yksityisille henkilöille sekä maatalousalan yrittäjille – nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua.

Esittelyvideomme