KOSKEN BETONI­ELEMENTTI OY

Kosken Betonielementti Oy

Kosken Betonielementti Oy on vuonna 2008 perustettu betonielementtiteollisuuteen erikoistunut yritys. Toimitamme betonielementtejä maatalouden sekä rakennusliikkeiden tarpeisiin. Yrityksemme arvoja ovat rehellisyys, toimitusvarmuus sekä laatu.

Jotta pystyisimme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, meillä on jokaisella projektilla nimetty vastuuhenkilö, joka vetää projektin läpi mallielementistä loppuselvitykseen. Projektipäällikkö vastaa tuotteiden korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta. Aikataulumme pitää ja asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä valtatie 10 välittömässä läheisyydessä. Sijainti takaa helpot kuljetusyhteydet kaikkiin suuntiin.

Yrityksellämme on

  • SFS-Inspecta Oy sertifiointi
  • ISO 9001 Laatujärjestelmä
  • CE-merkintä

 

ce   Inspecta   sfs

Vahvaa alan kokemusta ja osaamista

Henkilökuntamme koostuu 25 motivoituneesta ammattilaisesta, jotka työskentelevät muun muassa betonimylläreinä, laborantteina sekä julkisivutyönjohtajina. Työntekijöillämme on vahva, pitkään kokemukseen perustava alan osaaminen ja tietotaito, jota kehitetään jatkuvasti.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatien 10 välittömässä läheisyydessä. Sijaintimme luo meille helpot kuljetusyhteydet asiakkaidemme työmaille, jotka sijaitsevat Etelä-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Toimivat betoni­elementtien tuotanto­ratkaisut

Toimitilamme on suunniteltu ja rakennettu betonielementtien valmistusta varten. Käytössämme on 5200 m2 lämmintä hallitilaa kahdessa erillisessä hallissa. Tuotantolaitteistomme sekä kuljetuskalustomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Yhdeksän elementtien valmistuspöytäämme ovat yhteisalaltaan 530 m2, ja suurimmat pöytämme ovat kooltaan 13 m x 5 m. Uudet, hyväkuntoiset elementtipöydät takaavat valmistettavien tuotteiden suoruuden ja mittatarkkuuden. Värillisen betonin valmistusta varten rakennettu rouheasemamme valmistui 2011.

Korkealaatuinen toimintamme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n valvonnan piiriin ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Hyvien työntekijöidemme ja nykyaikaisten valmistusmenetelmiemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme – rakennusliikkeille, yksityisille henkilöille sekä maatalousalan yrittäjille – nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua.