PARVEKE-ELEMENTIT

Parveke-elementit

Valmistamme betoniset parveke-elementit mittatilaustyönä ja toimitamme elementit sovitusti asiakkaidemme työmaille.

Jokainen parveke-elementti on yksilöllinen, sillä harva arkkitehti suunnittelee kahta samanlaista taloa peräkkäin. Tilaamalla elementit meiltä, voit olla varma, että elementit ovat laadukkaasti valmistettuja, mittatarkkoja ja saapuvat työmaalle ajallaan.

Kaikki betoniset parveke-elementit meiltä

Kosken betonielementti Oy valmistaa laadulla ja tinkimättömällä ammattitaidolla kaikki tarvitsemasi parveke-elementit, kuten:

  • parveketasolaatat
  • parvekkeiden
  • pielielementit
  • parvekepilarit
  • kaide-elementit

Parveketasolaatat

Kosken betonielementti Oy valmistaa lujat ja mittatarkat parveketasolaatat. Tyypillisesti parveketasot toimitetaan joko harmaalla muottipinnalla tai punaisella pesupinnalla.

Parvekkeiden pielielementit

Pielielementti, eli ulkoväliseinä on tyypillisesti kantava rakenne, joka kantaa parveketasojen kuormaa. Pielielementit toimivat samalla myös näkö- ja äänieristeenä naapurien välillä.

Parvekepilarit

Parvekepilarit ovat kantavia rakenteita, joita voidaan käyttää, jos esimerkiksi halutaan tehdä väliseiniä muusta kuin betonista tai halutaan muuten ilmavampaa rakennetta.

Kaide-elementit

Kaide-elementit ovat nykyisessä rakennustavassa hieman harvinaisempia. Ne ovat yleensä suhteellisen kevytrakenteisia, ei kantavia betonielementtejä, joihin usein halutaan myös kuviointeja tai erikoisempaakin muotoilua.

Parveke-elementit voivat olla myös värillisiä

Kaikki pareke-elementit voidaan valmistaa joko harmaasävyisenä muottipintana tai esimerkiksi punasävyisenä pesupintana. Värivaihtoehtoja on muitakin. Täältä löydät lisätietoa väribetoneista »

Miksi kannattaa käyttää betonisia parveke-elementtejä?

Elementtirakentamisen etuja ovat nopeus ja se, että elementit valmistetaan valvotuissa ja standardisoiduissa olosuhteissa, joka ei aina esim. ulkotyömailla ole mahdollista.

Betonin valttikortteja ovat kaikkea paloturvallisuus ja erinomainen äänieristys. Rakennusteknisesti se on varsin monipuolinen ja helposti työstettävä materiaali, joka kuitenkin kestää suuria voimia, korroosiota ja rasitusta.

Parvekkeet kannattaa valmistaa betonielementeistä, koska elementtien laatutaso on edellä mainituista syistä erittäin korkea, minkä lisäksi varsinainen rakennustyö elementeistä on varsin nopeaa.