BETONIELEMENTIT MAATALOUS­RAKENTAMISEEN

Tuotteet maatalouden tarpeisiin

Kuljetuskalustomme mahdollistaa 4500 mm korkeiden ja jopa 30 000 kg painavien elementtien kuljetuksen.

Suuret valmisosat ja erityistuotteet

Maatalousrakennusten betonielementit ovat tyypillisesti suuria valmisosia, jotka toimitamme suoraan työmaalle. Anturasta kattoristikoihin saakka valmistettujen rakenteiden lisäksi valmistamme maataloudessa tarvittavia erityiselementtejä, kuten lehmien ruokintapöytiä.

Kylmäsäilytykseen räätälöidyt elementit vilja- ja vihannestiloille

Eläintuotantotilojen ja hevostilojen lisäksi tuotteitamme käytetään muun muassa vilja- ja vihannestiloilla, joissa käytetään runsaasti myös kylmäsäilytykseen räätälöityjä elementtejä.

Vahvaa alan kokemusta ja osaamista

Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ammattilaisista. Työntekijöillämme on vahva, pitkään kokemukseen perustava alan osaaminen ja tietotaito, jota kehitetään jatkuvasti.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatien 10 välittömässä läheisyydessä. Sijaintimme luo meille helpot kuljetusyhteydet asiakkaidemme työmaille, jotka sijaitsevat Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Satakunnassa, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Toimivat betoni­elementtien tuotanto­ratkaisut

Toimitilamme on suunniteltu ja rakennettu betonielementtien valmistusta varten. Käytössämme on 5200 m2 lämmintä hallitilaa kahdessa erillisessä hallissa. Tuotantolaitteistomme sekä kuljetuskalustomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Elementtien valmistuspöytäämme ovat yhteisalaltaan 735 m2, ja suurimmat pöytämme ovat kooltaan 13 m x 5 m. Uudet, hyväkuntoiset elementtipöydät takaavat valmistettavien tuotteiden suoruuden ja mittatarkkuuden. Meillä on myös erillinen betoniasema väribetonin valmistusta varten.

Korkealaatuinen toimintamme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n valvonnan piiriin ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Hyvien työntekijöidemme ja nykyaikaisten valmistusmenetelmiemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme – rakennusliikkeille, yksityisille henkilöille sekä maatalousalan yrittäjille – nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua.