VÄRIBETONI

Väribetoni ja väribetonielementit

Väribetonielementit ovat hyvä tapa korostaa rakennuksen julkisivua, ja ovat valmista julkisivupintaa sellaisenaan.

Väribetoni sopii moniin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Väribetonia käytetään usein asuinrakentamisessa, julkiskohteissa ja liikehuoneistoissa.

Rouheaa kiviainespintaa kaikissa värikartan väreissä

Väribetonipinnat hienopestään yleensä noin yhden millimetrin syvyydeltä, jolloin kiviaines jää näkyviin, ja sementti peseytyy pois elementin pinnasta. Yleisimmin käytetyt väribetonin sävyt ovat musta, valkoinen ja kalanninharmaa. Väreissä ei kuitenkaan ole juurikaan rajoitteita eli lähes mitä tahansa värikartan sävyä pystytään tekemään.

Rouheita jotka pestessä jäävät betonipintaan näkyviin löytyy useita sävyjä, ja sementtejä pystytään pigmenteillä värjäämään lähes mihin suuntaan tahansa.

Graafiset urat ja kuvioinnit

Lisää eloa väribetonisiin elementteihin saadaan urituksilla tai vastaavilla kuvioinneilla. Väribetoni muuttuu graafiseksi betoniksi kun väribetoni valetaan graafisen kalvon päälle, jonka avulla elementtiin pystytään pesemään juuri halutunlainen kuvio.

Graafisiin elementteihin jätetään haluttu kuvio muottipinnalle, ja muualta pestään sementti pois, jolloin kiviaines jää näkyviin.

Vahvaa alan kokemusta ja osaamista

Henkilökuntamme koostuu 25 motivoituneesta ammattilaisesta, jotka työskentelevät muun muassa betonimylläreinä, laborantteina sekä julkisivutyönjohtajina. Työntekijöillämme on vahva, pitkään kokemukseen perustava alan osaaminen ja tietotaito, jota kehitetään jatkuvasti.

Tehtaamme sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatien 10 välittömässä läheisyydessä. Sijaintimme luo meille helpot kuljetusyhteydet asiakkaidemme työmaille, jotka sijaitsevat Etelä-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Toimivat betoni­elementtien tuotanto­ratkaisut

Toimitilamme on suunniteltu ja rakennettu betonielementtien valmistusta varten. Käytössämme on 5200 m2 lämmintä hallitilaa kahdessa erillisessä hallissa. Tuotantolaitteistomme sekä kuljetuskalustomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Yhdeksän elementtien valmistuspöytäämme ovat yhteisalaltaan 530 m2, ja suurimmat pöytämme ovat kooltaan 13 m x 5 m. Uudet, hyväkuntoiset elementtipöydät takaavat valmistettavien tuotteiden suoruuden ja mittatarkkuuden. Värillisen betonin valmistusta varten rakennettu rouheasemamme valmistui 2011.

Korkealaatuinen toimintamme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n valvonnan piiriin ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Hyvien työntekijöidemme ja nykyaikaisten valmistusmenetelmiemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme – rakennusliikkeille, yksityisille henkilöille sekä maatalousalan yrittäjille – nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua.